Web Analytics Made Easy - Statcounter

«چراغ مطالعه» امشب و در چهارمین قسمت از فصل جدید که اختصاص به روایتِ جنگ دارد به سراغ مفهومی به نام ادبیات پایداری رفته است.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در این برنامه کتاب «پویه پایداری» با حضور نویسنده آن علیرضا کمری مورد نقد و بررسی قرار خواهد گرفت.
ادبیات پایداری به معنایی که ما در ایران می‌شناسیم، شامل ادبیات انقلاب، ادبیات جنگ تحمیلی و ادبیات مقاومت در کشور‌های دیگر است که تا زمانی به رسمیت شناخته نمی‌شد و نهاد‌های مرجع آکادمیک آن را جدی نمی‌گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
اما اکنون و پس از گذشت قریب به سه دهه که نه تنها کمیت که کیفیت متن‌هایی که ذیل این عنوان نوشته می‌شوند از حد گذشته و وجود این گونه از ادبیات را انکارناپذیر کرده است، وقت آن است که کسانی بکوشند چهارچوب‌ها و تعریف‌های این گونه از ادبیات -ادبیات پایداری- را بیابند و روشن کنند.

علیرضا کمری متولد سال ۱۳۳۹ و فارغ‌التحصیل زبان و ادبیات فارسی از دانشگاه تهران است. او مدیریت واحد پژوهش دفتر ادبیات و هنر مقاومت، و مشاوره‌ی پایان‌نامه‌های دانشگاهی و پروژه‌های مطالعاتی درباره‌ی دفاع مقدس را به عهده داشته و بار‌ها از او بابت فعالیت‌هایش در زمینه‌ی ادبیات جنگ تجلیل شده است.
کتاب او شامل چهل یادداشت گزیده از سه نفر از کسانی است که به تصدیق اغلب فعالان این حوزه دقیق‌ترین، پرکارترین و صاحب‌نظرترین افراد این بخش هستند. یادداشت‌هایی که سعی دارند تطور و شکل‌گیری مفهوم ادبیات پایداری را به ما نشان دهند و مسائل این حوزه را پیش چشم محققان بگذارند. چهل یادداشت از هدایت‌الله بهبودی، مرتضی سرهنگی و علیرضا کمری.

امشب (شنبه، ۱۹ اردیبهشت ۹۹) ساعت ۲۱، چراغ مطالعه با اجرای کورش علیانی مهمان نگاه‌های شما خواهد بود و بر قاب شبکه چهار سیما خواهد نشست.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شبکه چهارم سیما صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران برنامه چراغ مطالعه ادبیات پایداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۸۷۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مواظب مصرف داروهای خواب آور باشید

به گزارش صدای ایران از ایرنا،دکتر حبیب‌الله خزایی روز شنبه با بیان اینکه عموم مردم بعد از چند شب بی‌خوابی سراغ مصرف دارو‌های خواب آور می‌روند به ایرنا توضیح داد که مصرف خودسرانه دارو‌های خواب آور می‌تواند عواقب، پیامد‌ها و عوارضی را برای شخص مصرف کننده در پی داشته باشد.

این فوق تخصص طب خواب با اشاره به اینکه بی‌خوابی باید حداقل سه ماه و هفته‌ای سه شب ادامه داشته باشد افزود: اگر شخصی در این مدت بی خوابی را تجربه کرد، نیاز به پیگیری و دریافت خدمات تخصصی و در صورت نیاز و تشخیص پزشک، نیاز به مصرف دارو خواهد داشت.

دکتر خزایی با تاکید بر اینکه بی خوابی‌های زودگذر عموما بدون نیاز به مصرف دارو خود به خود از بین می‌روند گفت: کسانی که تجربه کوتاه مدتی از بی خوابی دارند نباید خودسرانه به مصرف دارو روی بیاورند چراکه این دارو‌های غیرنسخه ای، خطر وابستگی شدید را در فرد ایجاد می‌کند.

وی ضمن هشدار نسبت به مصرف دارو‌های خواب آور گفت: اغلب بی خوابی‌های اتفاق افتاده برای افراد نیاز به مصرف هیچ دارویی ندارند و بعد از مدتی این مشکل حل خواهد شد.

 یکی از مهمترین مباحث مطرح شده در حوزه سلامت جسم و روان انسان ها، خواب نرمال و طبیعی است چراکه بروز اختلال در روند آن، می‌تواند سلامت انسان‌ها را مورد تهدید قرار دهد و براساس آخرین اطلاعات از انجمن علمی روان پزشکان ایران، یک سوم مردم ایران از بی خوابی به عنوان شایع‌ترین اختلال خواب رنج می‌برند.

در سال ۲۰۱۰ یک مطالعه توسط محققان دانشگاه 'وارویک' نشان داد: افرادی که هر شب کمتر از ۶ ساعت می‌خوابند در قیاس با افرادی که در شب ۶ تا ۸ ساعت توصیه شده می‌خوابند، ۱۲ درصد بیشتر احتمال دارد که دچار مرگ زودهنگام (پیش از ۶۵ سال) شوند.

از سوی دیگر مطالعات نشان داده اند که خوابیدن بازیابی قطعاتی از اطلاعات را که ممکن است در گوشه‌ای از مغز ما فراموش شده باشند، آسانتر می‌کند و همچنین مطالعه دیگری از محققان دانشگاه اکستر نشان داد که در دو موقعیت که افراد اطلاعات را در طول دوره ۱۲ ساعته بیداری فراموش می‌کنند، احتمال بیاد آوردن این اطلاعات بعد از یک شب خوابیدن، حدود ۲ برابر می‌شود.



دیگر خبرها

  • گزارشی از ۳ سریال جدید تلویزیون + زمان پخش
  • نگاهی به ۳ سریال جدید تلویزیون
  • بازی برای کودکان خیلی مهم است اما جایگاه ادبیات هم حفظ شود
  • هزینه فایده سفر رئیس جمهور به پاکستان
  • مواظب مصرف داروهای خواب آور باشید
  • پایداری شبکه گاز خراسان جنوبی در برابر سیلاب
  • تأکید مدیر شبکه آموزش بر پاسداشت زبان فارسی و شعر و موسیقی اصیل ایرانی
  • اهمیت ویژه به پاسداشت زبان و ادبیات فارسی ، شعر و موسیقی اصیل ایرانی در شبکه آموزش
  • پاسداشت ادبیات، شعر و موسیقی اصیل ایرانی در شبکه آموزش
  • ۸ یادداشت تفاهم همکاری بین ایران و بورکینافاسو امضا شد