Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک شرکت کره‌ای فعال در حوزه فناوری چراغ مطالعه هوشمندی ابداع کرده است که با خواندن کتاب برای کودکان به پرورش عادات درست مطالعه در آنها کمک می‌کند.

به گزارش ایمنا، بر اساس مطلب مجله انگلیسی دزین (Dezeen)، این چراغ مطالعه که کلووا (Clova) نام دارد با استفاده از بینایی کامپیوتر و فناوری هوش مصنوعی متن و تصاویر یک کتاب را به گفتار تبدیل می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دستیار مجازی مکمل این چراغ هوشمند نیز همزمان با توضیح معانی کلمات و پاسخ به سوالات کودکان، به یادگیری آنها کمک می‌کند.

جیمز کیم سرپرست تیم طراحی کلووا می‌گوید: برای آن که مهارت‌های فکری، تمرکز، تخیل و خلاقیت کودکان رشد کند باید به طور منظم برایشان کتاب خوانده شود اما تمام والدین نمی‌توانند آنقدر که می‌خواهند برای فرزندانشان کتاب بخوانند. این چراغ مطالعه هوشمند با هدف ایجاد علاقه به مطالعه، به کودکان این شانس را می‌دهد تا هروقت خواستند به کتاب مورد علاقه شان گوش کنند.

این محصول خلاقانه در فالب یک چراغ مطالعه معمولی طراحی شده است؛ در مرکز آن یک چراغ ال‌ای‌دی به شکل حلقه و یک دوربین کوچک وجود دارد که از فناوری تشخیص تصویر برای کدگشایی از تصاویر استفاده می‌کند و کلمات را نیز با استفاده از نویسه‌خوان نوری (OCR) تشخیص می‌دهد.

اطلاعات ورودی از دوربین، پس از آن که توسط هوش مصنوعی ابری سیستم تحلیل شد به گفتار تبدیل می‌شود. 

به گفته کیم، این چراغ مطالعه با تکیه بر فناوری ترکیب صدا متن‌ها را با صدایی طبیعی می‌خواند تا تجربه‌ای دلنشین و سرگرم‌کننده را برای شنونده خلق کند. این محصول همچنین می‌تواند کتابهای ژاپنی و انگلیسی را نیز با صدایی شبیه به صدای انسان و لهجه بومی روخوانی کرده و کودکان را به یادگیری این زبان‌ها علاقمند کند.

از دیگر ویژگی‌های این دستگاه هوشمند این است که می‌تواند با درک و تحلیل عوامل محیطی اثرگذار بر تجربه مطالعه، نور خود را به نحوی تنظیم کند که چشمها به هنگام نگاه به صفحات کتاب اذیت نشوند.

امید می‌رود این محصول در جایی که والدین فرصت کافی برای بازی با فرزندانشان را ندارند، به عنوان یک روش مستقل تفریحی جای گوشی‌های هوشمند را بگیرد.

کد خبر 438780

منبع: ایمنا

کلیدواژه: چراغ مطالعه كتاب و كتاب خواني کودکان خلاقیت کودکان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق چراغ مطالعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۶۱۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متخصص حوزه انفورماتیک سلامت بیان کرد؛ نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها

به گزارش قدس آنلاین، به نقل از انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران؛ سید محمود تارا، نایب رئیس کارگروه سلامت دیجیتال فرهنگستان علوم پزشکی ایران و مسئول پنل پیش نیازهای شکل گیری آزمایشگاه پزشکی هوشمند در بیست و یکمین کنگره کشوری و پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران اظهار داشت: آزمایشگاه‌های بالینی و پزشکی هوشمند امروزه یکی از پایه‌های مهم در تشخیص و مدیریت بیماری‌ها محسوب می‌شوند. این آزمایشگاه‌ها با استفاده از فناوری های هوش مصنوعی، اطلاعات پزشکی را تحلیل کرده و الگوریتم‌های پیشرفته‌ای را به کار می‌برند تا بیماری‌ها را سریع تر بهبود بخشند. اهمیت آن ها در دنیای امروزی این است که این فناوری ها به پزشکان کمک می‌کنند تا بیماری‌ها را به دقت تشخیص دهند، پیش بینی کنند و درمان‌های بهتر و موثرتری را ارائه دهند.

وی افزود: هر چند در سطح جهانی، آزمایشگاه‌های پزشکی امروزی به طور گسترده ای از فناوری های هوشمند مانند سیستم‌های اتوماسیون، تجهیزات تصویری پیشرفته (به ویژه در پاتولوژی و مطالعه لام)، سیستم‌های اطلاعات آزمایشگاهی هوشمند، بستر داده های بزرگ و سیستم‌های پشتیبانی تصمیم‌گیری بر اساس هوش مصنوعی استفاده می‌کنند ولی این اتفاق، هنوز در کشور ما  در حال طی مراحل اولیه هستند و آزمایشگاه های اندکی وجود دارند که پیشرفت های قابل ملاحظه ای در این زمینه داشته اند.

این متخصص حوزه انفورماتیک سلامت و بالین با اشاره به نیازهای اساسی و مهم در شکل گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند بیان داشت: برای شکل‌گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند، نیازمندی‌های اساسی شامل دسترسی به داده‌های بزرگ و با کیفیت، فناوری‌های پردازش داده قدرتمند، استانداردهای امنیتی برای حفظ حریم خصوصی بیماران و توانایی های فنی- انسانی همکاری و ارتباطات مؤثر بین تجهیزات و سیستم‌ها هستند. پس از شکل گیری زیرساخت حداقل، بکارگیری تیم خبره این حوزه و تشکیل تیم های مشترک با کادر بالینی شروع کننده نخستین فعالیت هاست.

وی به نقش شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در برطرف کردن این نیازها تاکید کرد و گفت: شرکت‌های دانش بنیان ایرانی با توجه به توانایی‌ها و تخصص‌های خود، می‌توانند در برطرف کردن نیازهای ذکر شده نقش مهمی داشته باشند. آن ها می‌توانند به طراحی و توسعه نرم‌افزارهای پزشکی، تولید تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته و ارائه راهکارهای هوشمند برای مدیریت داده‌های پزشکی و اطلاعات بیماری‌ها کمک کنند. این بستر، به خصوص در کشور ما، بستری گسترده و پتانسیل فعالیت فراوان دارد.

به گزارش قدس آنلاین بیست و یکمین کنگره کشوری و پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران روزهای ۱۱ تا ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود.

منبع: قدس آنلاین

دیگر خبرها

  • بازی برای کودکان خیلی مهم است اما جایگاه ادبیات هم حفظ شود
  • راه اندازی پایگاه هوشمند سرای بازی کودک در مساجد
  • فناوری هشدار دهنده بلعیده شدن باتری ابداع شد
  • هوش مصنوعی گرایش سیاسی افراد را از چهره‌شان می‌خواند
  • فناوری جدیدی برای دیدن درون سلول‌های سرطانی
  • هوش مصنوعی جهت‌گیری سیاسی افراد را از روی چهره تشخیص می‌دهد
  • متخصص حوزه انفورماتیک سلامت بیان کرد؛ نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • فناوری مشاهده درون سلول‌های سرطانی ابداع شد
  • نخستین مدرسه هوشمند کودکان استثنایی در شهر جدید سهند افتتاح شد