Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@13:27:43 GMT

آیا اینترنت موتور محرکه دموکراسی معرفتی است؟

تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۵۵۷۹۵

آیا اینترنت موتور محرکه دموکراسی معرفتی است؟

به گزارش خبرگزاری مهر، مجید ادیب زاده، نویسنده کتاب «دموکراسی معرفتی» در اثر خود از مفهومی با عنوان دموکراتیک شدن دانش حرف می‌زند؛ یعنی بیرون آمدن دانش از انحصار چند منبع رسمی و تثبیت شده و پخش شدن آن در دست همه مردم به این معنا که قدرت دانش در اختیار همه مردم قرار گیرد. اما اینجا یک سؤال جدی پیش‌ روی ما خواهد بود و آن اینکه با گسترش جهان مدرن و ابزراهایی همچون اینترنت چه اتفاقی برای نهادها و مراجع رسمی علم می‌افتد؟ سؤال دیگر این است که آیا این اتفاقی که شاهدش هستیم، اتفاق خوبی است یا بد؟

چراغ مطالعه در آخرین قسمت از فصل نخست خود، میزبان  مجید ادیب‌زاده ، نویسنده‌ کتاب «دموکراسی معرفتی» خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مجید ادیب‌زاده دانش‌آموخته علوم سیاسی است، در این کتاب و بقیه مکتوبات خود همچون «مدرنیته زایا و تفکر عقیم»، «شرایط تاریخی تفکر علمی در ایران» و «نقد دانشگاه ایرانی» سراغ تغییر و تحولاتی رفته که علم و نهادهای علمی دارند طی می‌کنند.

«چراغ مطالعه» برنامه‌ای تخصصی در حوزه کتاب است و با نویسندگان حوزه علوم انسانی در مورد کتابهایشان به گفتگو می نشیند. این برنامه شنبه ها ساعت ۲۱ از شبکه چهارسیما پخش می شود .

کد خبر 4877705

منبع: مهر

کلیدواژه: اینترنت برنامه چراغ مطالعه شبکه چهار سیما کنفرانس بین المللی هندوستان مسلمانان سیدهادی خسروشاهی معرفی نشریات امام علی ع ازبکستان رادیو گفتگو آیت الله جوادی آملی پژوهشگاه فرهنگ هنر و ارتباطات رضا داوری اردکانی معرفی کتاب سازمان اوقاف و امور خیریه قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۵۵۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویری ترسناک از خورشید در آسمان چین؛ چه اتفاقی افتاده؟

بنابر ویدیو منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی، روز پنجشنبه رنگ خورشید در آسمان شهر هاربین در شمال شرق چین، به رنگ قرمز درآمد. به‌گزارش سرویس جهانی بی‌بی‌سی، دلیل علمی این پدیده تغییر پراکندگی طیف نوری خورشید در آسمان است. منبع: فرارو

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • پارسانیا: باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • تصویری ترسناک از خورشید در آسمان چین؛ چه اتفاقی افتاده؟
  • دشمن از اقتصادوحجاب در حوزه امنیتی علیه کشورمان سواستفاده می کند
  • معلم باید برای ارتقای معنوی و علمی خود و دیگران تلاش کند
  • ثبت سفارش کتاب درسی چگونه است؟
  • بررسی جامع کتاب آناتومی گری
  • جزئیات ثبت سفارش کتاب‌های درسی اعلام شد
  • در سال جهش تولید با مشارکت مردم، نواقص گذشته جامعه کارگری برطرف شود/ نیروی کار و کارگر موتور محرکه اقتصاد کشور است
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی